Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliitto PPL ry:n kevätkokous kokoontuu Varalan urheiluopistolla Tampereella (Varala-sali, Varalankatu 36, 33240 Tampere) perjantaina 13. huhtikuuta kello 18 (kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen).

Äänioikeutettuja ovat jäsenyhdistykset, jotka ovat maksaneet vuosittain syyskokouksessa määriteltävän liiton jäsenmaksun (100 € vuonna 2018).

Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeuttaan jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen etukäteen ja toimitettava jäsenseuran antama valtakirja Pesäpalloliittoon viimeistään 4.4.2018

Jäsenillä on oikeus osallistua liittokokoukseen yhdellä nimetyllä varsinaisella edustajalla ja lisäedustajilla. Jäsenen päätäntävaltaa käyttää sen varsinainen edustaja, lisäedustajilla on vain puhevalta. Sama henkilö voi edustaa enintään viittä jäsentä.

Jäsenillä on mahdollisuus esittää kevätkokoukselle käsiteltäväksi sääntömääräisten asioiden lisäksi muita asioita edellyttäen, että esitys tästä on jätetty liittojohtokunnalle viimeistään 21 päivää ennen kokousta.