Valitse sivu

Miesten Halli-SM-turnauksen viimeiset alkulohko-ottelut pelataan Seinäjoki Areenassa sunnuntaina.

Vain maailman kahdeksas ihme voisi enää pysäyttää Vimpelin Vedon matkan lopputurnaukseen Imatralle 17.-18.3. Joukkue hakee ottelusta Kankaanpään Mailaa vastaan voittoa, mutta yksi pistekin riittäisi välieräpaikan sinetiksi. Vimpeli on toistaiseksi pelannut pistemenetyksittä, joten kolmen pisteen voitto toisi paalupaikan lopputurnaukseen lähdettäessä ja välierävastustajaksi Sotkamon Jymyn. Kaikki Halli-SM-lopputurnausten ottelut nähdään suorina lähetyksinä Ruudussa.

Kankaanpää saa vastaansa Vimpelin kello 13 ja Koskenkorvan Urheilijat kello 16. Joukkue ei ole päässyt talven aikana juuri isolla kentällä pelaamaan, joten pelinjohtaja Jukka Karttunen saa joka tapauksessa arvokkaan tilannekatsauksen oman joukkueensa pelin kehittymisestä.

Koskenkorvan osalta Halli-SM-turnaus on toistaiseksi ollut pettymys. Sunnuntaina joukkue saa riveihinsä Tuomas Tuohisaaren ja hakee avausvoittoaan Kankaanpään kustannuksella.

Neljäs lohkon B joukkue Alajärven Ankkurit sai alkulohkourakkansa päätökseen viime viikonloppuna. Kuusi pistettä on upea saldo, mutta hallitsevaa mestaria Vimpeliä vastaan sekään ei riittäne jatkoon.

Miesten Halli-SM-lopputurnaus Imatralla 17.-18.3.
Aviasport Areena, Ottelukatu 9, 55420 Imatra, www
Alkulohkojen neljä parasta

La 17.3.
1. välieräottelu (1.-4.) 15.00 Ruutu Urheilu
2. välieräottelu (2.-3.) 18.30 Ruutu Urheilu

Su 18.3.
Pronssiottelu (välierien häviäjät) 13.00 Ruutu Urheilu
Loppuottelu (välierien voittajat) 16.00 Ruutu Urheilu

Aiheesta lisää

Sunnuntain otteluiden alustavat kokoonpanot

Halli-SM-lopputurnaukset suorina lähetyksinä Ruudusta