Valitse sivu

Lista B-tyttöjen Halli-SM-turnauksen alkulohkovoittajista nostaa esiin kysymyksiä. Ovatko kokonaan uudet joukkueet nousemassa vallankahvaan? Millaista liikehdintää tapahtuu ikäluokan terävimmällä huipulla?

Porin Halli-SM-lopputurnaus pelataan 17.-18.3. Lohkovoittajina turnaukseen etenevät Tyrnävän Tempaus, Roihu Helsingistä, Siilinjärven Pesis ja viimeisimpänä jatkopaikkansa varmistanut Hämeenkyrön Räpsä.

Alkulohko D pelattiin Rauman Talviharjoitteluhallissa lauantaina. Hämeenkyrö kukisti sekä Pesäkarhut Porista että kotihallissaan pelanneen Feran. Kaikki kolme jatkavat kuitenkin lopputurnaukseen, sillä Rauma ohitti lohkokakkosten vertailussa Janakkalan Janan ja Pori saa paikan lopputurnauksen järjestäjänä. Seinäjoen Maila-Jussit voitti puhtaasti lohkovoittajaksi pelanneen Hämeenkyrön, mutta huipputasaisessa lohkossa muista otteluista ei pisteitä herunut.

Janakkalan kohtalona on jäädä ainoana lohkokakkosena ulos lopputurnauksesta.

B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnauksen lohkot
(sijoitukset alkulohkojen menestyksen perusteella)

Lohko A

Tyrnävän Tempaus (1.)
Hämeenkyrön Räpsä (4.)
Kirittäret, Jyväskylä (5.)
Pesäkarhut, Pori (8.)

Lohko B

Roihu, Helsinki (2.)
Siilinjärven Pesis (3.)
Kempeleen Kiri (6.)
Fera, Rauma (7.)

Aiheesta lisää

B-tyttöjen Halli-SM-turnauksen tulokset ja tilastot

B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnaus Porissa 17.-18.3.

Video: Rauman alkulohko pelattiin lauantaina

Länsi-Suomi: Joni Järvinen Feran B-tyttöjen uusi pelinjohtaja