Valitse sivu

Urheilumuseon kustantaman Urheilun vuosikirjan 39. painos ilmestyy maaliskuussa. Kirja sisältää yli 200 urheilulajin arvokisojen kärkitulokset, suomalaisten saavutukset, lajien SM-kisojen kärkitulokset sekä joukon muita lajien keskeisiä kansainvälisiä ja kansallisia kilpailuja. Ennakkotilauksia otetaan vastaan 12.2. saakka.

Kirjan kalenteriosuus kertaa päivä päivältä urheiluvuoden 2017 oleellisimmat tapahtumat. Kirja sisältää myös erikoisartikkelin e-urheilun läpimurtovuodesta. Teoksen on toimittanut Vesa Tikander.

Urheilumuseo tallentaa ja esittää monin tavoin meidän suomalaisten ja jonkun verran koko maailman urheilukulttuuria. Yksi toiminnan muodoista on koko kilpaurheilun tiivistäminen vuosittain yhdeksi kirjaksi, tietysti suomalaisella näkökulmalla.

Pesäpallokirja 2018 ilmestyy keväällä

Pesäpallon oma vuosikirja, Pesäpallokirja, ilmestyy jälleen keväällä. Kirja tulee myyntiin uudistettuun Pesiskauppaan.

Urheilumuseo väistötiloissa

Urheilumuseon näyttely on suljettu Olympiastadionilla stadionin peruskorjauksen ajan. Museon ollessa suljettuna kokoelmien parhaimmistoa on nähtävänä muissa museoissa eri puolilla Suomea. Uudistunut Urheilumuseo avataan vuonna 2020.

Kokoelmapalvelu toimii peruskorjauksen ajan väistötiloissa Helsingin Kalasatamassa osoitteessa Vanha talvitie 3 C (7. krs).

Aiheesta lisää

Urheilun vuosikirjan 2018 ennakkotilaukset 12.2.2018 mennessä