Valitse sivu

Poikien Superpesiksen sarjakausi alkaa heti vapun jälkeen, kun Vimpelin Veto saa vieraakseen Kouvolan Pallonlyöjät keskiviikkona 2.5. Myös tyttöjen Superpesiksessä päästään tositoimiin toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Mestaruudet ratkeavat syyskuun puolenvälin hujakoilla ottelusarjojen pituuksista riippuen. Poikien mestaruutta puolustaa Kiteen Pallo -90, tyttöjen puolella Oulun Lipottaret vei peräti kolme edellistä mestaruutta.

Poikien Superpesikseen osallistuu 11 joukkuetta, joista kahdeksan parasta etenee alkulohkojen jälkeen pudotuspeleihin. Tyttöjen Superpesiksessä joukkueita on 31. Neljän alkulohkojen jälkeen joukkueet jaetaan ylempiin ja alempiin jatkosarjoihin. Kausi huipentuu kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

Aiheesta lisää

Poikien Superpesiksen sarjaohjelma

Tyttöjen Superpesiksen sarjaohjelma

A- ja B-nuorten Itä-Länsi-ottelut Joensuussa 29.6.-1.7.2018