Valitse sivu

Hallitseva vuoden naispesäpalloilija Susanne Ojaniemi vastaanotti ”lajinsa maailman parhaat urheilijat” -palkinnon Satakunnan Urheilugaalassa Porissa lauantaina.

Yhdeksännen kautensa Pesäkarhuissa aloittava Ojaniemi arvostettiin kollegoiden toimesta sekä parhaaksi sisä- että ulkopelaajaksi viime vuonna.

– Viime kautena nautin pelaamisesta enemmän kuin koskaan! Olin fyysisesti kovassa kunnossa ja itseluottamus omaan tekemiseen oli kovaa. En nähnyt uhkakuvia, vaan ainoastaan mahdollisuuksia. Olen erittäin otettu tästä niin kuin aikaisemminkin saamistani huomioista, riemuitsee Ojaniemi.

Mari Timgren vuoden seuratyöntekijä

Ulvilan Pesä-Veikkojen Mari Timgren palkittiin Ulvilan kaupungin Vuoden seuratyöntekijänä 2017.

– Tunnustukseksi liikunnan ja urheilun hyväksi tekemästänne arvokkasta työstä Ulvilan kaupunki yhdessä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa nimeää teidät Mari Timgren Vuoden seuratyöntekijäksi 2017, diplomissa todetaan.

Ulvilan Pesä-Veikot juhlisti 60-vuotista taivaltaan viime vuonna.

Lue lisää Mari Timgrenin tarinasta seuran kotisivuilta.

Julia Valtanen vuoden nuori urheilija

Keihäänheittäjä ja pesäpalloilija Julia Valtanen, 16, Raumalta palkittiin vuoden nuorena urheilijana Satakunnassa.

Valtanen voitti kultamitalin nuorten Olympiafestivaaleilla Unkarin Györissä kiskaisemalla viimeisellään 17-vuotiaiden Suomen ennätyksen 58,11. Pesäpallokentillä Valtanen oli mukana Feran B-tyttöjoukkueessa, joka juhli kauden päätteeksi SM-hopeaa.

Pesäkarhujen monipuolinen ja ansiokas toiminta palkittiin

Pesäkarhut sai seurana arvokkaan palkinnon gaalassa. Urheilukulttuurin edistäjää kuvailtiin seuraksi, joka ei ole pelkästään satakuntalaisen urheilukesän piristäjä, vaan myös valtakunnallinen urheilun edelläkävijä, suunnannäyttäjä ja johtotähti.

– Pesäkarhut on Suomen ylivoimaisesti suosituin naisten palloilujoukkue, kestomenestyjä ja yleisömagneetti. Menestyksen takana ovat pitkä historia, ajassa eläminen, hyvä ja vahva juniorityö sekä uskolliset kannattajat. Pesäkarhut eivät rakenna toiminnallaan vain ilmiöitä, vaan pysyvää urheilukulttuuria, perusteluissa ihailtiin.

Puheenjohtaja Vesa Saineen mukaan tämä palkinto lämmittää erityisesti mieltä, koska siinä huomioidaan kaikki keskeiset toiminnan osa-alueet ja sidosryhmät.

– Seuratoiminta ei todellakaan ole vain pelkästään hikeä, kyyneleitä, maaleja, pisteitä, sekunteja tai senttejä. Seura on yhteisö, johon kuuluu monia tärkeitä sidosryhmiä.

– Iso kiitos kuuluukin niille henkilöille, jotka ovat olleet rakentamassa tätä pohjaa jolla saamme tänään toimia ja kehittää seuraa. Tämä huomionosoitus kannustaa meitä jatkamaan työtä kokonaisvaltaisesti kaikilla seuratoiminnan osa-alueilla.

Satakunnan vuoden urheilijan pystin vei ratakelaaja Leo-Pekka Tähti.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen kotisivut

Pesäkarhut nousi Suomen suurimmaksi pesäpalloseuraksi

Mari Timgren vuoden seuratyöntekijä