Valitse sivu

Pohjola Lääkärikeskukset ovat täyden palvelun lääkärikeskuksia, joissa tarjotaan yleis- ja erikoislääkäreiden palveluita henkilö- ja työterveysasiakkaille. OP Ryhmään kuuluvat Pohjola Lääkärikeskukset täydentävät valtakunnallisesti palvelevaa viiden Pohjola Sairaalan verkostoa.

Lääkärikeskukset Lappeenrantaan ja Poriin avataan syksyn 2018 aikana. Tavoitteena on avata Pohjola Lääkärikeskus jokaisessa maakunnassa.

Kattavasti asiakkaita auttavissa Pohjola Lääkärikeskuksissa on tarjolla yleislääkäreiden lisäksi erikoislääkäreiden palveluita esimerkiksi lastentautien, korva-, nenä- ja kurkkutautien, ortopedian ja traumatologian sekä työterveyshuollon erikoisaloilta. Lisäksi lääkärikeskuksista löytyvät laboratorio ja kuvantaminen sekä psykologin, fysioterapeutin ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten vastaanotot.

Sen sijaan leikkaustoiminta on keskitetty Pohjola Sairaaloihin yliopistosairaalapaikkakunnilla Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella sekä keväästä 2018 alkaen Kupittaalla Turussa.

– Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat oikeaan aikaan oikeanlaista hoitoa, joka on todistetusti laadukasta ja vaikuttavaa. Maksimoimme aina terveyttä, emme toimenpiteitä. Olemme panostaneet nopeaan hoitoketjuun ja asiakaskokemukseen. Rakennamme Pohjola Sairaaloista ja Lääkärikeskuksista maahamme verkostoa, joka perustehtävämme mukaisesti luo hyvinvointia koko toimintaympäristölle, kiteyttää OPn terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnasta vastaava johtaja Samuli Saarni.

Suunnitelmana on, että vuoden 2019 aikana avataan viisi lääkärikeskusta eri puolille Suomea. Yhteensä Pohjola Lääkärikeskuksia perustetaan lähivuosina parikymmentä kappaletta.

– Eri puolille Suomea sijoittuvien lääkärikeskusten avulla voimme olla tulevaisuudessa läsnä asiakkaidemme arjessa. Lääkärikeskuksissa tarjotaan laaja-alaisia terveyspalveluita ja tarvittaessa asiakkaidemme käytössä ovat vielä laajemmat Pohjola Sairaaloiden palvelut, kertoo Kristiina Michelsson, Pohjola Lääkärikeskusten kehittämisestä ja työterveyshuollosta vastaava johtaja.

Lääkärikeskukset ovat avoinna kaikille eli eri vakuutusyhtiöiden asiakkaille ja ilman vakuutusta saapuville. Lisäksi lääkärikeskukset palvelevat heti myös työterveysasiakkaita.

Ensi vaiheessa Lappeenrantaan ja Poriin tulevien Pohjola Lääkärikeskusten noin tuhannen neliön tiloista löytyvät 10-20 vastaanottohuonetta, fysioterapian tilat, monipuolinen laboratorio sekä kuvantamislaitteet.

Pohjola Lääkärikeskukset palvelevat asiakkaitaan myös digitaalisesti. Asiakas voi olla yhteydessä terveysalan ammattilaisiin silloin, kun hänelle parhaiten sopii – sijainnista riippumatta.

Pesäpallon lisenssivakuutus on OP:n Sporttiturva. Vahingon tapahtuessa Pohjola Sairaalat ja Lääkärikeskukset antavat nopeaa ja laadukasta hoitoa. Asiakkaan ei yleensä tarvitse käyttää omaa rahaa, ja korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä. Korvauspäätöksen saa saman tien.

Aiheesta lisää

Pohjola Sairaalan omat sivut

Pesäpallon uusi lisenssikausi aukeaa 1.4.