Valitse sivu

Kirittäret Jyväskylästä järjestää Yhdessä huipulle -seminaarin torstaina 14.6. kello 13-18. Samassa yhteydessä miesten Superpesis palaa Hippokselle, kun Sotkamon Jymy ja Alajärven Ankkurit iskevät yhteen.

Seminaarin puhujia ovat JYP Jyväskylän urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari, VRT Finland Oy:n toimitusjohtaja ja Superpesiksestäkin tuttu entinen huippu-urheilija Kirsi Hänninen, HC Ässät toimitusjohtaja Eeva Perttula, Optiwatti Oy:n toimitusjohtaja Ari Tolonen, Sotkamon Jymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen sekä Sokos Hotel Alexandran ja Paviljongin hotellinjohtaja Hannu Nirkkonen.

Seminaarin avaa Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

– On kunnia avata Yhdessä huipulle -seminaari. Seminaarin aiheet ovat erittäin ajankohtaisia niin yrityselämälle, kuntasektorille kuin muille työyhteisöille. Esiintyjien vahva kokemus eri toimialoilta antaa varmasti teille osallistujille monipuolisen näkemyksen voittavan organisaation rakentamisesta, sen johtamisesta sekä huipulla pysymisestä yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. On hienoa, että Kirittäret toiminnallaan konkreettisesti toteuttaa Jyväskylän strategian kärkiä – raikas ja kasvava elinvoima sekä liikuntapääkaupunki.

Kirittäret haluaa uudistuvassa ajattelussaan olla muutakin kuin vain menestyvä urheiluseura.

– Haluan, että profiloidumme seurana tulevaisuudessa loistavan urheilumenestyksen lisäksi myös luovasti muilla elämän osa-alueilla. ”Yhdessä huipulle” on seuramme kantava teema kaudelle 2018. Toimimme jatkossa avoimesti ja vastuullisesti kaupunkimme asukkaita, yrityksiä ja muita toimijoita yhdistävänä tekijänä, uusi puheenjohtaja Pia Tolonen sanoo.

– Opetusalan ammattilaisena on ollut myös ilo huomata, kuinka motivoituneita urheilijoita joukkueessamme on omiin opintoihinsa ja työelämäänsä liittyen. Yhdessä huipulle -seminaarin sekä samana päivänä pelattavan Sotkamo-Alajärvi-ottelun järjestelyissä on vahvasti mukana pelaajiamme omiin, eri alojen opintoihinsa liittyen. Jyväskylä onkin liikunta- ja koulukaupunkina paras paikka urheilijalle opiskella ja asua, Tolonen kehuu.

Seminaarin lippujen hinnat ovat 1-6 kappaleen tilauksena 125 €/kpl, 7-12 kappaleen tilauksena 115 €/kpl tai yli 12 kappaleen tilauksena 105 €/kpl. Liput myy Nettilippu osoitteessa www.nettilippu.fi.

Aiheesta lisää

Kirittärien kotisivut

Sotkamon Jymy ja Kirittäret tuovat miesten superpesisottelun Jyväskylään