Valitse sivu

– Nämä ovat niitä rivejä, mitä ei halua, eikä osaa kirjoittaa, kuuluvat Juha ”Upi” Antikaisen sanat.

Eetu Karhulahti on menehtynyt 12.2.2018. Tuohon lyhyeen lauseeseen kasautuu mieletön määrä tunteita.

Eetun persoona toi ympärilleen valoa ja energiaa. Eetu tuli Manse PP:n vahvuuteen kaudeksi 2015 ja otti heti oman paikkansa niin joukkueen pukukopissa kuin seurassakin arvostettuna ja pidettynä jäsenenä. Eetussa yhdistyi huumori ja huippu-urheilija, joka tuki ympärillään olevia kantaen vastuuta välillä muidenkin puolesta. Eetu toimi pesiskentän ulkopuolellakin isossa roolissa tukien nuoria Icehearts-kasvattajana.

Surun hetkellä tulee voimaton olo, ei tiedä mitä sanoa. On vain hetki, joka tuli liian aikaisin, toisaalta surra, mutta toisaalta myös muistaa ja kunnioittaa. Antaa tilaa muistoille. Olemme menettäneet ison ihmisen.

Manse PP:n miehet kunnioittavat Eetun muistoa viemällä kynttilän Kaupin kotipesään, jonne jokainen voi käydä sytyttämässä omansa. Seura järjestää hiljaisen hetken lauantaina Pirkkahallissa ennen naisten harjoitusottelua lauantaina 17.2 klo 19.00.

Manse PP:n puolesta toivon voimia ja jaksamista Eetun läheisille sekä kaikille, joiden elämää hän kosketti.

Manse PP:n puolesta,
Juha Antikainen
Puheenjohtaja

Halsuan Toivon kasvatti Eetu Karhulahti pelasi urallaan 147 runkosarjan superpesisottelua Jyväskylän Kirin paidassa sekä 133 ykköspesisottelua seuroina Halsua-Veteli Pesis, Jyväskylän Kiri ja Manse PP, Tampere.

Pesäpalloliitto kunnioittaa pidetyn pelaajan muistoa ja ottaa osaa läheisten suureen suruun.

Muistokirjoitus: Manse PP:n kotisivut