Valitse sivu

Loppiaisviikonloppu tietää perinteisesti jo virittäytymistä alkavaan pesäpallokauteen.

60-vuotista taivaltaan pesäpallon sarjatoiminnassa juhlistava Joensuun Maila pääsee tositoimiin sunnuntaina, kun Pohjois-Karjalan derbyssä asettuu vastaan rakas paikalliskilpailija Kiteen Pallo -90. Vuoden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan Joensuu Areenassa kello 17 alkaen.

Imatran Aviasport Areenalla on tulessa viisi B-tyttöjoukkuetta lauantaina. Pesä Ysit Lappeenrannasta saa vieraikseen Haminan Palloilijat, Puijon Pesiksen Kuopiosta ja Siilinjärven Pesiksen.

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Vimpelin Veto esittäytyy yleisölleen ensi kerran lauantaina. Perinteiset loppiaisen yleisötreenit pidetään kunnan liikuntahallilla (Opintie 29, 62800 Vimpeli) kello 10-12. Tapahtumassa kuullaan myös pelinjohdon ja valmennuksen mietteitä haastatteluosiossa, jonka sisältöön yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa. Katso lisätiedot Vimpelin Vedon Facebook-sivulta.

Aiheesta lisää

Joensuu-Kitee Joensuu Areenassa sunnuntaina 7.1.

Vimpelin Vedon avoimet pesisharkat lauantaina

Tyttöjen Superpesiksen harjoitusotteluita Aviasport Areenalla