Valitse sivu

Pesäpalloliiton alueet ovat avanneet uudistetut verkkosivunsa ”yksi yhteinen liike” -periaatteen pohjalta. Painopistealueisiin kuuluvat harraste-, kilpailu-, koulupesis-, leiri-, seura-, tuomari- ja valmennustoiminta.

Entisistä maakunnista eteläiseen alueen kuuluvat Etelä-Suomi, Kymenlaakso ja Varsinais-Suomi, Keskimaahan Keski-Suomi ja Pirkanmaa, läntiseen alueeseen Etelä-Pohjanmaa ja Satakunta, pohjoiseen alueeseen Kainuu, Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi sekä Savo-Karjalan alueeseen (entinen Itäinen alue) Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo.

Ilmoittautuminen aluesarjoihin sekä alueellisille ja valtakunnallisille leireille tapahtuu osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.

Tutustu sivuihin ja anna palautetta aluevastaaville tai seurakehittäjille.

Aiheesta lisää

Eteläinen alue

Keskimaan alue

Läntinen alue

Pohjoinen alue

Savo-Karjalan alue