Valitse sivu

Naisten pesäpallon Suomen mestaruuden voittaneen tamperelaisen Manse PP:n kapteeni Nina Taipale sai kunnian vastaanottaa Tammerkosken ja Tampereen nuorkauppakamarien vuosittain jakaman JussinHessu-kulttuuripalkinnon.

Manse PP:tä kiitellään joukkueen synnyttämästä paikallisilmiöstä ja menestyskulttuurista, joista tamperelaiset voivat olla nöyrän ylpeitä ja iloisia.

– Voittajakulttuuri rakentuu yhteisöllisyydestä ja pitkäjänteisestä työstä. Se vaatii paljon pyyteetöntä työtä taustajoukoilta, kannattajilta ja ennen kaikkea joukkueelta. Menestys ja mestaruus maistuvat näistä lähtökohdista varmasti makealle, ja on monelle pelaajalle unelmien täyttymys. Onnistuminen vahvistaa tamperelaista paikallistunnetta, palkinnon perusteluissa todetaan.

Palkinnon luovutus tapahtui nuorkauppakamarien järjestämän Vaikuttajaseminaarin yhteydessä Grand Hotel Tammerissa. Manse PP ylsi komeaan joukkoon. 28. kerran jaetun palkinnon ovat aiemmin saaneet mm. Tampereen Teatterikesä, Popeda, Sorin Sirkus, Komediateatteri, Paleface, Juice Leskinen, Rajaportin sauna, Kauppahalli, Jonne Aaron, Ilves jalkapallo, Arimo Mustonen, Suppaa Tampere ja viime vuonna kaupunkifestivaali Blockfest.

– Tämä on hieno homma ja kunnianosoitus. Kun katseli, minkä tyyppiset ihmiset ja yhteisöt ovat tämän aikaisemmin saaneet, niin kyllä me aika kovassa porukassa ollaan. On mahtava huomata, että on saatu tällaiseltakin taholta näin suuri huomio ja kiinnostus ja sitä kautta arvostus, kapteeni Taipale kiittelee.

Joukkueessa valmistautuminen ja fokus ovat jo vahvasti tulevassa kaudessa.

– Kun tällaisia tapahtumia on ollut ja Urheilugaalassakin torstaina näkyi pätkä meidän mestaruuden ratkeamisesta, ne toimivat hyvänä muistutuksena hyvin tehdystä työstä. Ne voittamisen tunteet muistuvat aina näinä hetkinä mieleen ja ovat totta kai motivaatiotekijöitä. Tästä otetaan kaikki positiivinen irti, Taipale muistuttaa.

Manse PP avaa virallisesti kauden 2018 Halli-SM-alkuturnauksessa Raumalla 25.2. Vastaan asettuvat sarjanousija Hyvinkään Tahko ja Fera Raumalta. Tavoitteena on paikka Tampereella kotihallissa lauantaina 10.3. pelattavaan lopputurnaukseen.

Aiheesta lisää

Manse PP:n kotisivut

Yle: Suomen Urheilugaalan gaalalähetys

Naisten Halli-SM-turnauksen otteluohjelma