Valitse sivu

Etelä-Suomen Suuri Tuomari-ilta kutsuu kaikkia kiinnostuneita kuulemaan tuomaritoiminnan tarjoamista mahdollisuuksista Espoon Otaniemeen tiistaina 27. helmikuuta. Kysymyksiin vastaamassa on joukko superpesistuomareita, jotka esittelevät omia urapolkujaan ja kertovat omat tarinansa. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan toimintaan ja tuomariyhteisöön. Uteliaisuuskin on hyvä syy saapua paikalle.

Tuomaritoiminta tarjoaa mukavan ja kehittävän mahdollisuuden toimia pesäpallon parissa. Raitapaita sopii aloittelevalle nuorisotuomarille, kokeneemmalle seuratuomarille, uraansa lopettelevalle pelaajalle tai mielekästä roolia lajin parista etsivälle aktiiville – kenelle tahansa!

Tie huipulle voi olla nopeakin, kun kyvyt, taidot, motivaatio ja innostus tukevat uralla etenemistä. Pesätuomaritehtävät yläsarjoissa Superpesistä myöten ovat näköalapaikkoja huippupesäpallon maailmaan. Haasteita riittää jokaiselle, oman halun ja osaamisen määrittelemissä rajoissa.

Etelä-Suomen Suuri Tuomari-ilta on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus Aalto-yliopistolla Espoon Otaniemessä 27. helmikuuta kello 18-19.30. Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa, joten ilmoittauduthan mukaan etukäteen tarjoilujen määrän arvioimiseksi.

Aiheesta lisää

Etelä-Suomen Suuri Tuomari-ilta: Ilmoittautuminen

Liity Etelä-Suomen Suuren Tuomari-illan Facebook-tapahtumaan

Video: Etelä-Suomen Suuri Tuomari-ilta Espoossa 27.2.

Lisätietoa sähköpostilla: pptuomarithelsinki(ät)gmail.com