Valitse sivu

Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa valtaa Helsingin Messukeskuksen perjantaista lauantaihin 26.-27.1. Tapahtumaan pääsee veloituksetta sisään rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon netissä tai paikan päällä. Pesäpalloliiton piste palvelee ja jakaa lajitietoa osoitteessa 6s30.

105 pesäpallo-onnistumista -materiaali on opettajien ja kaikkien kiinnostuneiden vapaassa käytössä verkossa. Harjoitteiden myötä tavoitellaan liikuntatunneille lisää aktiivisuutta, monipuolista liikuntaa ja motoristen perustaitojen omaksumista oppilaiden taitotaso huomioiden. Pesäpalloliitto järjestää koulutuksia materiaalin täysimittaiseksi hyödyntämiseksi.

– Pesäpallo on yksi suosituimmista koulupeleistä lasten keskuudessa. Se on siksikin hienoa, että pesäpallon avulla opitaan motorisia perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti. Pesäpallo antaa erinomaiset lähtökohdat kehittyä liikkujana ja urheilijana, olipa lopullinen lajivalinta mikä tahansa, Anriika Heinonen Pesäpalloliitosta kehuu.

– Opettajille ja kaikille kiinnostuneille suosittelen pistäytymistä Educa-messujen pisteellämme 6s30. Kerro rohkeasti kiinnostuksestasi, niin Pesäpalloliiton seurakehittäjät ottavat yhteyttä ja antavat vinkkejä liikuntatuntien monipuolisiksi sisällöiksi, Heinonen jatkaa.

Tietoiskujen lisäksi Educan pesispisteellä on mahdollisuus osallistua arvontaan. Kaikkien Educa-messujen aikaan tietonsa jättäneiden kesken arvotaan pesäpallokoulutuksia opettajille ja koulupesiskäyntejä! Täytä lomake vaikka heti osoitteessa www.pesis.fi/educa.

Pesäpalloliiton pisteellä Educa-messuilla ovat tavattavissa ainakin Anriika Heinonen, eteläisen alueen aluevastaava Jonna Ahlqvist sekä seurakehittäjät Aleksi Järviaho ja Mauri Tunkelo.

Aiheesta lisää

Educa-messut Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.1.

Pesispiste Educa-messuilla osoitteessa 6s30

105 pesäpallo-onnistumista -harjoitteet ja -videoklipit