Valitse sivu

Kempeleen Kirin miesten ykköspesisjoukkue tempaisi joulun alla tuomalla markkinoille upean seinäkalenterin, jonka tuotto käytetään joukkueen hyväksi.

Valokuvaaja Seppo Kolehmaisen otokset ovat tyylikkäitä, mustavalkoisia pelaajien kuvia – paljasta pintaa unohtamatta. Kalenteri on ideoitu hyvällä maulla. Joukkueen mediavastaavan Minna Huusarin mukaan pelaajat saatiin lopulta innostettua helposti mukaan.

– Tarkoitus on tuoda esille sitä, minkälaisia fyysisiä ominaisuuksia pesäpalloilijoilta vaaditaan. Kun pelaajillamme on ollut kesällä Polarin sykemittaripaitoja päällä, on mitattu jopa yli 11 kilometrin liikuttuja matkoja pelitapahtuman aikana. Ottaen huomioon, että kesällä pelattiin jopa seitsemän peliä kahdessa viikossa, vaaditaan pelaajilta melkoista kuntoa ja ympärivuotista treeniä. Se näkyy kalenterin kuvissa, mediavastaava Huusari kertoo.

– Kalenterin teko oli uutta ja raikasta meidän toiminnassa. Ei tarvitse aina mennä joka vuosi samoilla jutuilla. Ja uskomme, että kalenteri tavoittaa ihmisiä myös lajin ulkopuoleltakin, Kempeleen Kiriä pesäpallourallaan edustanut Aki Hanhela toteaa.

Kalenterit ovat tilattavissa Kempeleen Kirin kotisivuilta tästä linkistä.

Aiheesta lisää

Rantalakeus-lehden uutinen aiheesta