Valitse sivu

Superpesiksen otteluohjelmat kaudelle 2018 on julkaistu.

Avausottelu nähdään toisena vuonna peräkkäin Espanjan Aurinkorannikolla, nyt myös naisten osalta. Pesä Ysit Lappeenrannasta ja Lapuan Virkiä pelaavat Fuengirolassa lauantaina 21. huhtikuuta. Miesten ottelussa ovat vastakkain Imatran Pallo-Veikot ja hallitseva Suomen mestari Vimpelin Veto sunnuntaina 22. huhtikuuta.

Kotimaan sarja-avaus nähdään keskiviikkona 9. toukokuuta Naisten Superpesis palaa lähes 20 vuoden tauon jälkeen Hyvinkään Pihkalaan, kun Tahko kohtaa kotikentällään syksyn loppuottelujoukkueen Pesäkarhut Porista. Samana päivänä miesten sarjanousija Haminan Palloilijat saa perinteikkäälle Vallikentälle vieraakseen Joensuun Mailan. Hamina oli edellisen pääsarjataipaleensa aikana edustettuna Superpesiksessä kuuden kauden ajan 1996-2001.

Helsingissä pelataan tulevana kesänä yksi miesten superpesisottelu. Sotkamon Jymy kohtaa Hyvinkään Tahkon Töölön jalkapallostadionilla 15. toukokuuta.

Itä-Länsi-tapahtuma järjestetään kautta aikain ensimmäisen kerran Joensuussa 29.6.-1.7.2018. Ennen arvo-otteluviikonloppua nähdään miesten puolella useita ”back to back” -otteluita, joissa joukkueet kohtaavat toisensa peräkkäisillä kierroksilla kotona ja vieraissa.

Superpesiksessä pelataan kaksinkertainen runkosarja, jonka jälkeen joukkueet jaetaan ylempiin ja alempiin jatkosarjoihin. Kaikki ylemmän jatkosarjan joukkueet ja alemman jatkosarjan voittaja etenevät kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

Aiheesta lisää

Miesten Superpesiksen sarjaohjelma 2018

Naisten Superpesiksen sarjaohjelma 2018