Valitse sivu

Pesäpalloliitto vaatii miesten Superpesiksessä pelaavalta Oulun Lippo Pesikseltä rästissä olevien pelaajien eläkemaksujen välitöntä suorittamista sekä selvitystä pelaajiensa vakuutusturvasta 1.10.2016-30.9.2017 välisenä aikana.

Lippo Pesikselle annettiin aikaa hoitaa pelaajien eläkevakuutusmaksut kuntoon 31.12.2017 mennessä superpesislisenssin menettämisen uhalla. Eläkevakuutusmaksut kohdennetaan yhdessä vakuutusyhtiön kanssa pelaajille takautuvasti.

Lippo Pesiksen tulee myös antaa Pesäpalloliitolle kirjallinen selvitys 9.1.2018 mennessä pelaajiensa vakuuttamisesta ajanjaksolla 1.10.2016-30.9.2017. Riippumatta tästä selvityksestä ja lopullisesta kurinpitopäätöksestä tulee Lippo Pesiksen joka tapauksessa maksaa kurinpitosanktioina superpesislisenssin menettämisen uhalla vähintään kaikkia maksamattomia vakuutusmaksuja vastaava summa viimeistään 31.1.2018.

Lippo Pesiksen muu taloustilanne ja sen mahdolliset vaikutukset superpesislisenssiin käsitellään viimeistään normaalin lisenssikäsittelyrytmin mukaisesti maalis-huhtikuun vaihteessa.