Valitse sivu

22-vuotias entinen pesäpalloilija, Dota 2 -pelaaja Lasse ”Matumbaman” Urpalainen voitti Team Liquid -joukkueensa kanssa Yhdysvalloissa pelatun The International 7 -peliturnauksen elokuussa. Joukkue kuittasi voitostaan palkintorahoja reilut 10,8 miljoonaa dollaria.

Menestys näkyy myös valtakunnallisessa Suomen Urheilugaalassa, jossa E-urheilu on ensi kertaa esillä palkintoehdokkuuksien muodossa. Vuoden urheiluilmiöksi on ehdolla ”E-Urheilun kasvu suosikkilajiksi” ja sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi ”Lasse Urpalainen, e-urheilun Dota 2 -pelin MM-kisan rahakas voitto joukkueen ratkaisijana”. Äänestä mielestäsi sykähdyttävintä urheiluhetkeä tästä linkistä ja tutustu kaikkiin ehdokkaisiin.

Espoon Pesiksen kasvatti Urpalainen, 22, pelasi viimeksi miesten suomensarjaa Vihdin Pallon joukkueessa 2014.

Pesäpalloseuroista Sotkamon Jymy on lähtenyt vauhdilla kasvavaan markkinaan mukaan. Counter-Strike: Global Offensive -joukkue Vitalis kilpailee SuperJymyn organisaation nimellä ja väreissä.

Suomen Urheilugaala Helsingin Hartwall Arenassa torstaina 18.1.2018: https://urheilugaala.fi.

Aiheesta lisää

Ilta-Sanomat: E-urheilu ensi kertaa mukana Urheilugaalassa

Lasse Urpalainen esittelyssä Ilta-Sanomien sivuilla

Sotkamon Jymy mukaan E-urheiluun

Team Liquid Instagramissa