Valitse sivu

Pesäpallon koulutusuudistus etenee. Alueilla on jo järjestetty uuden toimintamallin mukaisia I-tason koulutuksia, joiden sisältöjä ja toimintamalleja kehitetään käytännön kokemusten ja palautteen myötä. Koulutuskalenteri päivittyy tarpeen ja kysynnän mukaan. – Toivomme myös seuroilta, junioripäälliköiltä ja valmentajilta aktiivisuutta. Kun kiinnostava aihealue löytyy ja riittävä määrä kiinnostuneita saadaan kasaan, ota yhteyttä oman alueesi seurakehittäjään, koulutusvastaava Juha ”Upi” Antikainen vinkkaa.

Tulevien tapahtumien tiedot ja ilmoittautuminen on avattu osoitteeseen tapahtumat.pesis.fi. Koulutuskalenteri täydentyy sitä mukaa, kun tilaisuuksien ajankohdat vahvistuvat. Huomioithan, että maksulliset koulutukset tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa.

Koulutukset ovat avoimia kaikille. Jos omalla alueellasi ei järjestetä haluamaasi koulutusta, ilmoittaudu mukaan vastaavaan koulutukseen missä päin tahansa Suomea. Lisäksi Varalan urheiluopistossa Tampereella pidetään rästikoulutuksia, joissa voi halutessaan suorittaa puuttuvat osiot.

Koulutuksista kerätään ilmoittautumisten myötä tietokanta, joka auttaa jatkossa sekä valtakunnallisten että alueellisten koulutusten suunnittelua ja toteutusta.

Valtakunnallisten leirien ja ylempien sarjatasojen pelinjohtaja, muistathan tarkistaa koulutusvaatimukset tästä linkistä!

Aiheesta lisää

Koulutuskalenteri ja koulutuksiin ilmoittautuminen

Pesäpalloliiton seurakehittäjät

Juha Antikainen
Koulutusvastaava
040 535 0337
juha.antikainen(ät)varala.fi