Valitse sivu

Missä tahansa Suomessa liikutaankin ja keskustelun aihe on Alajärvi, kääntyy puhe useimmiten nopeasti Alajärven tunnetuimpaan brändiin, Alajärven Ankkureihin.

Yritysyhteistyön osalta näkyvin osa seuran toimintaa ovat maineikkaalla Kitron stadionilla pelaava superpesisjoukkue, suositut kotisivut ja sosiaalisen median kanavat sekä sähköiset mainostaulut. Lisäksi Ankkurit tuottaa yrityksille ja niiden sidosryhmille erilaisia tapahtumia ja palveluja.

Alajärven Ankkurit etsii nyt markkinointi- ja myyntipäällikköä vastaamaan seuran media- ja palvelutarjonnan kehittämisestä ja aktiivisesta myynnistä.

Tehtävässä pääpaino on uusasiakashankinnassa, jota tehdään seuran laajaa tuotevalikoimaa hyödyntäen. Valittava henkilö osallistuu myös seuran palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen etenkin sähköisen median sekä tyhy-toiminnan osalta. Tarkempi toimenkuva muokkautuu valittavan henkilön osaamisen mukaan ja mahdollistaa hyvän ansiotason.

Rekrytoinnissa arvostetaan:

– Kokemusta myyntityöstä
– Kykyä itsenäiseen työhön
– Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
– Liikkuvasta työstä nauttimista
– Aktiivisuutta ja aloitekykyä
– Vastuullisuutta ja kehityshalua

Kokemus urheilualan markkinointi- ja myyntityöstä on eduksi, muttei välttämätöntä. Ennen kaikkea valittavalta henkilöltä odotetaan markkinointi- ja myyntihenkisyyttä. Tarjolla on näköalapaikka urheilumarkkinointiin ja yritysmyyntiin. Onnistumista työssä tukevat toiminnanjohtajasta ja vapaaehtoistyöntekijöistä muodostuva markkinointiryhmä.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään keskiviikkoon 3.1.2018 mennessä osoitteeseen ankkurit(ät)japo.fi.

Aiheesta lisää

Alajärven Ankkureiden kotisivut

Mika Peräkangas
Alajärven Ankkurit, toiminnanjohtaja
040 558 3835
ankkurit(ät)japo.fi