Valitse sivu

Fera Raumalta saa Sanna-Leena Jokisesta uuden puheenjohtajan seuralle. Daniela Tanhua jää tehtävästä sivuun 12 hallitusvuoden ja kuuden vuoden puheenjohtajuuden jälkeen. Tanhua jatkaa kuitenkin vahvana vaikuttajana ja tukee kotiseuraansa ainakin joukkueenjohtajana, jäsenenä ottelutapahtuma- ja taloustiimeissä sekä tulevan 60-vuotisjuhlavuoden järjestelyissä.

Hetki on ymmärrettävästi haikea, mutta Tanhuan mukaan nyt on aika antaa tilaa uudistuksille.

– Nämä vuodet ovat antaneet minulle henkilökohtaisesti paljon. Olen tutustunut lukuisin feralaisiin ja nauttinut useista hienoista hetkistä. Seuraa en ole kuitenkaan jättämässä, kun Fera-sydän sykkii kaiken aikaa aktiivisesti. Toimin jatkossakin seura-aktiivina eri tehtävissä.

Uusina Feran hallituksessa aloittavat puheenjohtaja Sanna-Leena Jokinen sekä Toni Lehtinen, Jarkko Nieminen, Miska Tervo ja Irene Villanen. Hallituksen jäseninä jatkavat Miia Akkanen, varapuheenjohtaja Marko Lomppi, Timo Rajala ja Hannu Toivonen.

Feralla on joukkueet neljällä ylimmällä naisten sarjatasolla, lippulaivana superpesisjoukkue sekä harrastepesistä. Juniorijoukkueita on kaikissa tyttöjen ikäluokissa B:stä G:hen. Lisäksi seurassa toimii aktiivisesti pesiskoulu.

Aiheesta lisää

Feran kotisivut

Lasten Liike iltapäivät toimivat Raumalla