Valitse sivu

Kun Aino-Kaisa Mantere pelasi viimeksi Seinäjoen Maila-Jusseissa 2013, joukkue ponnisti Ykköspesiksestä superpesiskarsintaan. Pääsarjapaikkaa ei kuitenkaan tullut ja tiet erkanivat.

Neljän kauden jälkeen Mantere on palannut Seinäjoelle. Tällä välin meriittilistaan on lisätty Suomen mestaruus, kolme SM-hopeaa ja kaksi Itä-Länttä. Maila-Jussitkin tähyää neljännelle peräkkäiselle kaudelleen Superpesiksessä.

Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti sijoittui lyöjätilaston kolmanneksi 2016 ja neljänneksi viime kesänä, parhaana yhdeksikön kotiuttajana. Takana on kolme kautta Jyväskylässä ja yksi Porissa.

– Palaan innolla takaisin Maila-Jusseihin. On helppo tulla joukkueeseen, koska siinä on paljon tuttuja pelaajia. On mukava päästä pitkästä aikaa kulkemaan joukkueen viikkotreeneissä ilman matkapelaajan haasteita, Mantere innostuu.

Viime kauden lyöjätilaston kolmonen Saara Suomalainen ja nelonen Mantere ovat nyt molemmat mukana Seinäjoen Maila-Jussien kotiutusosastolla, josta ei vaarallisuutta puutu.

– Olen erittäin iloinen, että noin kovan tason pelaaja saatiin joukkueeseen. Aino-Kaisa tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja päättäväisyyttä ja tietysti sitä erittäin tärkeää kokemusta voittamisen kulttuurista. Pelillisesti on hienoa saada yksi sarjan parhaista kotiuttajista omaan joukkueeseen ja saada sisäpeliin entistä enemmän vaarallisuutta, pelinjohtaja Mikko Hylkilä kiittelee.

Aiheesta lisää

Seinäjoen Maila-Jussien kotisivut