Valitse sivu

Helsingissä lauantaina kokoontunut Pesäpalloliiton syyskokous on hyväksynyt yhdistyksen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2018.

Pesäpalloliitto jatkaa etenemistä kohti lajin yhteisen tulevaisuudenkuvan 2022 tavoitteita. Yhden liikkeen periaate vahvistuu vuoden vaihteessa, kun itsenäiset maakuntayhdistykset lakkautetaan toiminnallisina yksiköinä ja tilalle tulevat Pesäpalloliiton alaisuudessa toimivat alueet.

– Kyseessä on Pesäpalloliiton kautta aikain suurin talousarvio. Vuoden 2017 suunniteltujen panostusten ja toiminnan vahvistamisen aiheuttama tappio on tarkoitus kuroa umpeen parin-kolmen seuraavan vuoden aikana, puheenjohtaja Ossi Savolainen totesi.

Pesäpalloyhteisö tavoittelee voimakasta harrastajamäärien kasvua. Reilun 16 000 lisenssin määrään haetaan 60 prosentin lisäystä lajin 100-vuotisjuhlavuoteen 2022 mennessä.

Aiheesta lisää

Pesäpalloliiton toimintasuunnitelma ja talousarvio 2018