Valitse sivu

Ismo Meriläinen on nimitetty Oulun Lippo Pesis ry:n toiminnanjohtajaksi 1.11. alkaen. Seurassa on käynnistetty nelivuotinen projekti, jonka urheilullisena tavoitteena on voittaa Suomen mestaruus vuonna 2021.

Nykytilanne on haastava, mutta Meriläinen uskoo seuran talousvaikeuksien olevan voitettavissa.

– Asiat voisivat olla paremminkin, sitä ei käy kieltäminen, mutta oikeilla toimenpiteillä laiva kääntyy varmasti. Yksi akuuteimmista kysymyksistä ovat rästissä olevat pelaajapalkkiot, jotka pyrimme maksamaan mahdollisimman nopeasti.

Meriläisellä on pitkä kokemus erilaisista myynti- ja esimiestehtävistä mm. Tarraserif Oy:n liiketoimintajohtajana, Kotipizzan aluepäällikkönä sekä viimeisimpänä Satavision Oy:n asiakkuusjohtajana.

– Ismon monipuolinen kokemus ja se, että hän tuntee oululaisen yrityselämän kuin omat taskunsa, olivat painavia syitä hänen valintaansa toiminnanjohtajaksi, Lippo Pesiksen puheenjohtaja Kari Helanen sanoo.

Oulun Lippo Pesis vahvistaa muutenkin organisaatiotaan. Myynti- ja markkinointijohtajan tehtävät ottaa vastuulleen tästä päivästä lähtien Pasi Salmela.

Tapani Piri jatkaa superpesisjoukkueessa

Oulussa pitkään pelannut Tapani Piri jatkaa uraansa Lippo Pesiksen superpesisjoukkueessa. Iin Urheilijoiden kasvatti allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen.

– Kyse on mer­kit­tä­väs­tä so­pi­muk­ses­ta. ”Tepa” on ol­lut isos­sa roo­lis­sa kol­me edel­lis­tä kaut­ta. Pit­käs­tä ko­ke­muk­ses­taan huo­li­mat­ta hän pys­tyy edel­leen ke­hit­ty­mään. Suu­ri mää­rä po­ten­ti­aa­lia on vie­lä va­ras­tos­sa, to­te­si pelinjohtaja Mark­ku Hyl­ki­lä Oulu-lehdelle.

Aiheesta lisää

Oulun Lippo Pesiksen kotisivut

Oulu-lehti: Tapani Piri jatkaa Lippo Pesiksen paidassa