Valitse sivu

Pesäpallokauden päätösristeilylle lähdetään ylihuomenna lauantaina. Muistathan ottaa passin tai Suomen poliisin myöntämän kuvallisen henkilökortin mukaasi, sillä Viron EU-puheenjohtajuuden myötä suoritetaan matkustusasiakirjojen tehotarkastuksia. Muiden maiden kansalaisten tulee noudattaa laivayhtiön antamia ohjeita matkustusasiakirjoista.

Helsingin Länsisatamassa on nykyisin käytössä kaksi terminaalia. Europa lähtee terminaalista 1 eli samasta paikasta kuin viime vuoden pesisristeily. Varaa riittävästi aikaa, sillä liikenne Länsisatamaan saattaa ruuhkautua ennen risteilylaivan lähtöä.

Virallisten matkapakettien osalta maihinnousukortit noudetaan pesisristeilyn pisteeltä. Lähtöselvitys suljetaan viimeistään kello 18.00 ja laivaannousu päättyy kello 18.10.

Etukäteen maksetut ruokailut löytyvät maihinnousukortista.

Länsiterminaaliin raitiovaunulla 7

Jos et ole matkassa yhteiskuljetuksella, Länsiterminaaliin kannattaa saapua julkisilla kulkuvälineillä. Huomioithan kuitenkin, että raitiolinjat ovat muuttuneet Helsingissä. Linja 7 kulkee mm. Hakaniemestä, rautatieasemalta ja Kampin metroasemalta (pysäkki Kampintori) Länsiterminaaliin. Linja 6T liikennöi Arabiasta Sörnäisten, Hakaniemen ja rautatieaseman kautta Bulevardia pitkin Länsiterminaaliin.

Lisätietoa: https://www.reittiopas.fi

Alle 18-vuotias matkustaja

Muistathan ottaa mukaan huoltajan allekirjoittaman matkustusluvan matkalle. Lisätietoa ikäsäännöstä on saatavissa osoitteesta www.tallinksilja.fi/ikasaanto.

Hytin kautta gaalaan

Jätettyäsi matkatavarat hyttiin ota heti suunnaksi Ocean Club kannella 8. Antero Mertarannan juontama upea palkintogaala alkaa lähes välittömästi laivan lähdön jälkeen noin kello 18.45. Ketkä ovat vuoden pesäpalloilijat ja pudotuspelien arvokkaimmat pelaajat?

Viihdettä jokaiseen makuun

Europan viihdetarjonta on laaja, katso lisätiedot tästä linkistä. Tähtiesiintyjänä Ocean Clubissa viihdyttää Eini.

Piipahda Tallinnassa

Europan risteilymatkustajilla on mahdollisuus viettää aikaa Tallinnassa sunnuntaina kello 8.00-12.10. Muistathan ottaa mukaasi passin tai henkilökortin. Europa käyttää Tallinnassa D-terminaalia, joka sijaitsee osoitteessa Lootsi 13, 10151 Tallinn.

Saapuminen Helsinkiin

Europa saapuu Helsinkiin sunnuntaina 8.10. kello 16.

Nauti kumppanieduista

Vain pesäpallokauden päätösristeilyn virallisen matkapaketin haltijat pääsevät nauttimaan kumppanieduista. Niitä ovat:

– Tackla.com-verkkokaupan etukuponki
– Ruutu+ -lahjakortti
– IS Extra -lahjakortti
– Autoasi-Teboil-lahjakortti
– Pääsylippu vapaavalintaiseen runkosarjan superpesisotteluun
– Pääsylippu risteilyn pesisgaalaan (ovelta 25 €)
– Helsingin Sanomat -digilehden lahjakortti
– Tallink-Silja-etukuponki päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä

Aiheesta lisää

Pesäpallokauden päätösristeily 7.-8.10.

Risteilylaivana Europa