Valitse sivu

Seurahistoriansa ensimmäisen naisten Suomen mestaruuden voittanut Manse PP Tampereelta lukeutuu ensi kaudellakin suosikkien joukkoon. Se voidaan varmuudella sanoa, sillä mestarijoukkueen runko on vahvistanut jatkonsa. Ainoastaan Anna Rintanen on päättänyt lopettaa komean uransa ja Anni Heikkilä siirtyy sarjanousijan Hyvinkään Tahkon riveihin.

Uusiakin kasvoja esitellään Kaupin pesäpallostadionin yleisölle. Kajaanin Pallokerhon kasvatti Laura Karjalainen sijoittui etenijätilastossa yhdeksänneksi (36 tuotua) ja kärkilyöntitilastossa viidenneksi (144 onnistumista). Raumalta siirtyvä B-tyttöjen SM-hopeamitalisti Henna Suominen on alati vaarallinen lyöjä, joka iski 18 superpesisotteluun 1+21 lyötyä. Lisää on luvassa, jos Manse PP Edustuksen puheenjohtajan Juha ”Upi” Antikaisen sanoja on uskominen.

– Henna on tulevaisuuden pelaaja, josta kasvaa huippukotiuttaja Superpesikseen lähivuosien aikana. Sopii täten erinomaisesti meidän pelaajaprofiiliin ja pelaajapolulle.

Janakkalan Janan kasvatit Anna Ala-Kauhaluoma ja Fanni Kanerva liittyvät joukkueeseen yhteistyöseura Hämeenlinnan Paukusta. Samoin superpesisjoukkueen mukana jatkavat Janakkalassa pesäpallo-oppinsa saaneet Korhosen siskokset Senni ja Sohvi.

Manse PP:n pelinjohtajana jatkaa Jarkko Pokela, joka saavutti päättyneellä kaudella mestaruuden muodossa uransa ensimmäisen aikuisten SM-mitalin viuhkassa.

Manse PP:n sopimustilanne 7.10.2017

Sanna Ahola
Anna Ala-Kauhaluoma
Kirsi Ala-Lipasti
Petra Hussa
Fanni Kanerva
Laura Karjalainen
Anniina Kiviharju
Mira Kolehmainen
Senni Korhonen
Sohvi Korhonen
Susanna Kylä-Kause
Ida Lähde
Henna Peltokangas
Senni Sallinen
Henna Suominen
Nina Taipale
Jatta Vuorinen

Jarkko Pokela (pj)

Aiheesta lisää

Manse PP:n kotisivut

Inga Ärnfors Manse PP Edustuksen toiminnanjohtajaksi