Valitse sivu

Rauman Lukon superpesisjoukkue uudistuu vahvasti tulevalle kaudelle. Feran omista kasvateista Jasmin Andreasenin ja kentille palaavan Miia Tervosen lisäksi jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet Janika Lipsula, Kati Tanhua, Venla Tanhua ja Tinja Töyrylä. Viime kauden joukkueesta laitilalaislähtöinen Karoliina Koski pelaa jo kahdeksannen peräkkäisen kautensa Raumalla.

Uusista kasvoista Krista Fomin ja Vilma Mäkelä siirtyvät Lukko-paitaan Kirittärien superpesisjoukkueesta Jyväskylästä. Fomin on Kajaanin Pallokerhon ja Mäkelä Jyväskylän Pesiksen kasvatti. Turku-Pesiksessä uransa aloittanut Sini Haataja voitti Feran B-tyttöjen mukana SM-hopeaa tänä syksynä ja hakee nyt paikkaa naisten superpesisjoukkueesta try out -sopimuksella. Vastaavan sopimuksen allekirjoitti mielenkiintoinen uusi kasvo Raumalla, 23-vuotias Oulunsalon Vasaman kasvatti Sini Grip.

Rauman Lukon superpesisjoukkueen rakentaminen on vielä kesken ja seura käy neuvotteluja usean pelaajan kanssa.

– Seuran tavoitteena on saada joukkue mahdollisimman valmiiksi marraskuun loppuun mennessä, Lukko tiedottaa.

Aiheesta lisää

Rauman Lukon uutinen uusista pelaajasopimuksista

Kaisa-Maija Rosvall Lukosta takaisin Pesäkarhuihin