Valitse sivu

Pesäpalloliitto on avannut jäsenseuroilleen junioripäälliköiden palkkaamista tukevan haun. Tukea jaetaan hakemusten perusteella yhteensä jopa 150 000 euroa.

Pesäpalloyhteisön rakentama tulevaisuudenkuva tähtää vuoteen 2022, jolloin laji täyttää 100 vuotta. Yhtenä keskeisenä tavoitteena on harrastajamäärien kasvattaminen.

– Junioripäällikkötuki kohdistuu kentälle ja tukee näin suoraan tulevaisuudenkuvan tavoitteita. Hyödyn saavat seura, joukkue, urheilija, harrastaja – lapsi ja nuori. Liikunnallisuuden lisääminen on koko Suomen haaste, johon pesäpallo kansallispelinä haluaa vastata omalta osaltaan, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi toteaa.

– Hakukriteerit, jatkuva arviointi ja Pesäpalloliiton seurakehittäjien toiminta varmistavat tuen kohdistumisen oikein. Ensimmäiset vuoden kokemukset olivat positiivisia, joten tuen jakamista päätettiin jatkaa, Ojaniemi lisää.

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa lisäksi valtakunnallista seuratoiminnan kehittämistukea vuodelle 2018.

Aiheesta lisää

Junioripäällikkötuen hakuilmoitus

Junioripäällikkötuen hakulomake