Valitse sivu

Naisten Ykköspesiksessä on mukana 12 joukkuetta kaudella 2018. Kun sarjaan syntyi yhden joukkueen vajaus Hyvinkään Tahkon noustua Superpesikseen, sarjapaikka myönnettiin kilpailumääräysten mukaisesti parhaiten sijoittuneelle pudonneelle joukkueelle, Mailattarille Vaasasta. Superpesiksestä luopunut Kajaanin Pallokerho jatkaa suomensarjassa.

Naisten Ykköspesiksen tulevaisuudesta tehdään ratkaisuja ensi kuussa.

– Pesäpalloliiton johtokunta käsittelee naisten Ykköspesiksen sarjajärjestelmää kaudelle 2019 kokouksessaan 9. marraskuuta, kertoo urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari.

Naisten Ykköspesiksessä pelannut Hämeenlinnan Paukku on sopinut kilpailutoiminnan uudelleenjärjestelystä Janakkalan Janan kanssa. Päätöksen myötä ykköspesisjoukkue siirtyy Hämeenlinnasta Janakkalaan. Naisten ykköspesisjoukkueet ovat kaudella 2018 Fera 2 Raumalta, Jalasjärven Jalas, Janakkalan Jana, Joensuun Maila, Mailattaret Vaasasta, Mynämäen Vesa, Nurmon Jymy Seinäjoelta, Pesäkarhut 2 Porista, Pöytyän Urheilijat, Roihu Helsingistä, Tyrnävän Tempaus ja Ylivieskan Kuula.

Aiheesta lisää

Tiedote Janan ja Paukun kilpailutoiminnan uudelleenjärjestelystä