Valitse sivu

Varsinais-Suomen Pesiksen kehityspäällikkönä työskennellyt Mika Mikola siirtyy Pesäpalloliiton Hämeen ja Keski-Suomen aluevastaavaksi. Toimenkuvaan kuuluvat aluetoiminnan kehittäminen, perustoimintojen johtaminen, valvominen ja tukeminen alueen johtoryhmän kanssa sekä Pesäpalloliiton tulevaisuuskuvaan liittyvän toimintasuunnitelman toteuttaminen. Lisäksi Mikola työskentelee Pirkanmaan alueella seurakehittäjänä.

Uudet haasteet motivoivat. Mikola odottaa innolla tutustumista monipuoliseen tehtäväkenttäänsä, käytännön toimiin ryhtymistä ja ihmisten kohtaamisia.

– Erityisesti odotan hyvää yhteistyötä työparini Perttu Hautalan ja koulutuksista vastaavan ”Upi” (Juha) Antikaisen kanssa. Pirkanmaalla olen jo tutustunut koulutusten vetäjänä useisiin innokkaisiin seuratoimijoihin ja pian tapaan heitä lisää. Innolla otan uudet haasteet vastaan. Haluan olla käytännön tasolla mukana viemässä kansallispeliä kohti sen 100-vuotisjuhlavuotta ja tulevaisuuskuvan mukaisia tavoitteita. Yhteistyö on avainsana kaikilla tasoilla, myös eri lajien kesken.

Samalla innostuksen keskeltä välittyy lievä haikeus. Työ Varsinais-Suomen Pesiksen toiminnan kehittämiseksi on ollut antoisaa ja yhteistyö seuraväen kanssa on luonut vahvoja ystävyyssuhteita.

– Ei sitä voi kieltää, pientä haikeutta on samalla ilmassa. Oma sisko Satu on toiminnanjohtajana tehnyt erinomaista työtä ja itse on saanut olla matkassa mukana. Yhdessä toimiston väen, luottamusihmisten ja tietenkin seuraväen kanssa olemme kehittäneet paljon uutta ja vieneet pesäpalloa eteenpäin, Mikola kiittelee.

– Eihän tästä silti mihinkään hävitä, vaikka toiminta-alue vaihtuu. Odotankin näkeväni niin vanhoja, nykyisiä kuin tuleviakin tuttuja pesäpallokentillä eri puolilla Suomea, Mikola lisää.

Mika Mikola aloittaa Hämeen ja Keski-Suomen aluevastaavana 1. marraskuuta.

Lisätietoa: Mika Mikola
050 557 8522
mika.mikola(ät)pesis.fi