Valitse sivu

– Täällä Jyväskylässä ollaan. Mä haluun urheilullisia naisia meidän grillille ja täällä on aivan mahtava superpesisjoukkue. Mennään Hippoksen kentälle katsomaan, ovatko Kirittäret siellä treenaamassa. Yritetään maanitella, että tulkaa syömään meidän grillille, toteaa koomikko Zaani Nelosen illan Grillit huurussa -jaksossa.

Tositoimiinkin päästään Kirittärien pelaajien ohjauksella. Mitä tapahtuukaan, kun Jessi Vatanen opastaa Zaanin syöksymisen saloihin?

Lopuksi matkataan grillille, jossa Kirittäriä odottaa itse Sami Hedberg.

– Onks Itä-Länsi vähän niin kuin teidän Meripäivät, Zaani kysyy automatkalla.

Jaksossa vierailee myös Miss Suomi Shirly Karvinen.

Grillit huurussa nähdään Nelonen-kanavalla ja Ruudussa keskiviikkoisin kello 21. Seuraavan jakson voi katsoa Ruudun maksullisella puolella ennakkoon edellisen jakson alkaessa tv:ssä. Sarjassa koomikko Sami Hedberg kiertää 12 kaupungin nakkikioskit ja grillit, testaa suosituimmat herkut ja valmistaa joka jaksossa oman mättöbravuurinsa valitulle fanijoukolle.

Aiheesta lisää

Kirittäret mukana Grillit huurussa -ohjelmassa ke klo 21

Grillit huurussa -ohjelman kotisivut