Valitse sivu

Lapuan Virkiän joukkue naisten Superpesiksessä vahvistuu merkittävästi. Seuran väreissä kaudet 2012-2014 pelannut ja joka kerta Suomen mestaruutta lukkarina juhlinut Jenna Kammi-Rahnasto, 27, tekee paluun Lapualle. Kammi-Rahnasto valittiin Superpesiksen vuoden lukkariksi 2013.

Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti debytoi Superpesiksessä Raumalla 2010-2011 ja nappasi ensimmäisen kautensa huipennuksena vuoden tulokkaan pystin. Virkiän vuosien jälkeen tie vei takaisin Lukon paitaan kolmeksi vuodeksi. Viime kesänä Itä-Länsi-valinta osui jo neljännen kerran kohdalle, mutta ainoaksi SM-mitaliksi Lukko-aikana jäi kauden 2015 SM-pronssi.

– Tuntuu hyvältä palata takaisin Virkiään ja Lukkarilaan. Virkiä-sydän ei ole kadonnut minulta mihinkään, vaikka olen ollut muutaman vuoden pois. On turvallinen olo palata takaisin tuttuun seuraan ja yhteisöön, vuoden jatkosopimukseen nimensä rustannut Kammi-Rahnasto iloitsee.

Ilmajoen Kisailijoiden kasvatteja naapurista

Lapuan Virkiä saa kolme muutakin Ilmajoen Kisailijoiden kasvattia joukkueeseensa. 19-vuotiaat Syrjälän kaksoissiskokset Sanni ja kolminkertainen B-tyttöjen Itä-Länsi-pelaaja Silja edustivat päättyneen kauden Seinäjoen Maila-Jusseja, samoin Emmi Laine, 22. Hurjasta heittokädestään tunnettu Laine pelasi B-tyttöjen Itä-Lännessä Seinäjoella 2014.

Mielenkiintoinen uusi kasvo Virkiän joukkueessa on myös Iina Lehtinen, 20. Kuusankosken Puhdin kasvatti pelasi B-tyttöjen Itä-Lännessä 2014 ja naisten Itä-Lännessä 2016. Päättyneen kauden Lehtinen edusti Kajaanin Pallokerhoa.

Aiheesta lisää

Lapuan Virkiän kotisivut

Virkiän joukkue rakentunut sosiaalisessa mediassa