Valitse sivu

Raumalainen superpesisjoukkue pelaa Feran nimellä tulevan kauden naisten pääsarjassa. Yhteistyö jääkiekon Liigasta tutun Lukon kanssa jatkuu, mutta seura teki päätöksen omalla nimellään pelaamisesta kunnioittaakseen 60-vuotista historiaansa. – Me tulemme juhlistamaan 60-vuotista seuraamme Ferana, seuran omalla logolla. Samalla saamme kuitenkin jatkettua hyvää markkinointiyhteistyötä (Lukon kanssa), hallituksen puheenjohtaja Daniela Tanhua toteaa.

Feran ja Lukon markkinointiyhteistyö alkoi vuonna 2011. Tuolloin superpesisjoukkue muutti nimensä, logonsa ja värimaailmaansa. Vaikka Lukko-nimi poistuu nyt superpesiskartalta, seurojen välinen vahva yhteistyö saa jatkoa. Esimerkiksi Lukon kausikorttilaisten vaihtokausikorttietu Feran edustuksen kotiotteluihin pysyy ennallaan. Aloite nimenmuutokseen tuli Feralta.

– Olemme tyytyväisiä uuteen yhteistyösopimukseen, jossa kausikorttilaistemme etu naisten superpesisjoukkueen peleihin säilyy ennallaan. Fera on hieno ja perinteikäs seura, jonka hienoa pitkää historiaa tulee kunnioittaa. Uuden sopimuksen tarkoitus on jatkaa seurojen välisen yhteistyön kehitystä, Rauman Lukko Oy:n toimitusjohtaja Timo Rajala kertoo.

– On tärkeää, että tämänkaltainen eri lajien seurojen välinen yhteistyö jatkuu, Tanhua kiittelee.

Fera on perustettu Y-talossa Raumalla 7.4.1958 ja rekisteröity yhdistykseksi 12.5.1958. Rauman Lukon ja Fera ry:n uusi yhteistyösopimus kattaa vuoden 2018.

Aiheesta lisää

Feran kotisivut

Länsi-Suomen uutinen aiheesta