Valitse sivu

Naisten Superpesiksen pudotuspelien lyöjätilaston ällistyttävillä tehoilla, 4,7 juoksun ottelukohtaisella keskiarvolla, voittanut Janette Lepistö on vahvistanut jatkonsa Lapualla. Seura kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa. Virkiä koki päättyneellä kaudella välierätappion, mutta juhli pronssiottelun voitolla 10. peräkkäistä SM-mitaliaan.

Lepistön, 21, ura hakee vertaistaan pääsarjapesäpallon historiassa. Neljään kauteen mahtuu seitsemän arvo-ottelua (4 Itä-Länttä ja 3 Liitto-Lehdistöä), kolme lyöjäkuningattaren ja tehopelaajan titteliä 2015-2017 sekä neljä SM-mitalia, joista kaksi on mestaruuksia. 95 runkosarjaottelussa ovat syntyneet tehot 17+282 lyötyä, 44 tuotua ja 433 kärkilyöntiä. Lapuan Virkiän oma kasvatti valittiin vuoden tyttöpesäpalloilijaksi 2015.

Kauden 2018 aloituksessa riittää tuplasti jännitystä, kun Virkiä matkustaa avausotteluunsa Espanjan Fuengirolaan jo 21. huhtikuuta ja saa vastaansa Pesä Ysit Lappeenrannasta. Jo kertaalleen loppuunmyytyjä Pohjanmaan matkapaketteja on saatu lisäerä myyntiin, joten kiinnostuneiden kannattaa toimia nopeasti.

Aiheesta lisää

Vahvistus Lepistön sopimuksesta Virkiä-Pesiksen Facebook-sivulla

#Fugepesis-matkapaketit myy Saarikoski Travels