Valitse sivu

Tampereelle muuttanut Inga Ärnfors siirtyy Manse PP Edustus ry:n toiminnanjohtajaksi 1.11. alkaen. Ärnfors on työskennellyt aiemmin mm. Pesäkarhujen toiminnanjohtajana Porissa, Satakunnan Pesäpallo ry:ssä ja Hämeen Pesäpallo ry:ssä sekä viimeksi kolme vuotta Sotkamon Jymyn markkinointipäällikkönä.

Muutos ei ole hyppy tuntemattomaan, vaan paluu tutun pesäpallokulttuurin pariin.

– Minulla on perhettä ja paljon ystäviä Tampereen seudulla, ja olen ollut täällä töissä pesiksen parissa aikaisemminkin. Kuviot ovat sikäli tutut.

Toki Tampereella on tapahtunut paljon viime vuosina. Pesäpallon asema on vahvistunut merkittävästi ja Manse PP:n seurahistorian ensimmäinen mestaruus hullaannutti kaupungin syyskuussa. Ensi kauteen valmistautuvat nimekkäät edustusjoukkueet miesten Ykköspesiksessä ja naisten Superpesiksessä. Pesäpallon näkyvyyttä lisää myös valtakunnallinen Suurleiri.

– Mansessa on erinomainen tilanne. Olin mukana vuonna 2010, kun pirkanmaalaista pesäpallokuviota ruvettiin rakentamaan uudestaan, ja olen seurannut koko ajan, mihin mennään. On ollut hienoa nähdä, että joka vuosi junnumäärät kasvaa ja edustusjoukkueiden menestys on hyvää. Nyt vielä tämä naisten Suomen mestaruus on kirsikkana kakun päällä, Ärnfors iloitsee.

– Hirveällä innostuksella olen lähdössä tähän mukaan. Olo on kuin koiralla, joka näkee omistajansa pitkän ajan jälkeen – häntä heiluu aika kovasti. On aivan mahtavaa olla takaisin Tampereella, Ärnfors lisää.

Organisaation vahvistuessa Tommi Hännisen rooli Manse PP:ssä tarkentuu myyntipäälliköksi.

Aiheesta lisää

Video: Inga Ärnfors on Manse PP:n uusi toiminnanjohtaja

Manse PP:n kotisivut