Valitse sivu

Seurahistoriansa toiseen kauteen naisten Superpesiksessä valmistautuva Lappajärven Veikot on tiedottanut ensimmäisistä sopimuspelaajistaan. Paluumuuttajana joukkuetta vahvistaa kokenut Tanja Tuomela ja uutena kasvona Jenna Kallio.

Tuomela pelasi Lappajärvellä Ykköspesistä 2015-2016 ja päättyneen kauden Seinäjoen Maila-Jussien superpesisjoukkueessa. Pääsarjadebyytti on kaudelta 2005. Kasvattajaseuran Ylihärmän Pesis-Junkkareiden paidassa vierähti kahdeksan vuotta Superpesiksessä ja kaksi suomensarjassa.

Jenna Kallio, 20, on Nurmon Jymyn kasvatti, joka voitti B-tyttöjen SM-pronssia Lapuan Virkiän joukkueessa 2015.

Lappajärvi sai tärkeän allekirjoituksen jatkosopimuspaperiin, kun Jalasjärven Jalaksen kasvatti Essi Ritola, 20, vahvisti ensi kauden suunnitelmansa. Ritola pelasi juniorivuosinaan kaksi B-tyttöjen Itä-Länsi-ottelua ja oli Lapuan Virkiän superpesisjoukkueen mukana sekä mestaruuskaudella 2015 että hopeakaudella 2016.

Lisäksi Lappajärvellä jatkavat Roosa Aho, Piritta Kärnä, Ella Mäki, Inka Mäki, Janina Männikkö ja Riina Rantala.

Lappajärven Veikot on tiedottanut joukkueensa rakentumisesta Facebookissa.

Aiheesta lisää

Lappajärven Urheilijat (pesäpallo) Facebookissa

Tähtipelaaja: Essi Ritola (13.5.2017)