Valitse sivu

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa. Vakuuttavin seuratoimija voi olla esim. huoltaja, joukkueenjohtaja, valmentaja tai vaikka puheenjohtaja.

Ehdota vakuuttavinta seuratoimijaa, joka sinun mielestäsi ansaitsee kiitoksen. Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OP:n 500-1200 euron stipendin ja kutsun Suomen Urheilugaalan Urheilun Legendat -iltaan. Osallistu itse samalla myös Suomen Urheilugaalan katsomolippujen arvontaan.

Olympiakomitean ja OP:n Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanjan ehdotusaika on voimassa 15.10.2017 asti ja kuusi ehdokasta pääsee äänestysvaiheeseen 1.-26.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 5.12.2017.

Vuonna 2015 vakuuttavimpana seuratoimijana palkittiin Ruoveden Pirkkojen pesäpalloaktiivi Paula Rinki.

OP vastaa pesäpallon lisenssivakuutuksista.

Aiheesta lisää

Lisätietoa vakuuttavin seuratoimija -kilpailusta

Tee ehdotus vakuuttavimmaksi seuratoimijaksi tästä linkistä