Valitse sivu

Millainen on taitava etenijä? Miksi lyöjä joskus tuulettaa haavoittuessaan ykköspesälle? – Annukka Koskela on kirjoittanut paljon kiitosta keränneen Pesis-kirjan, joka avaa oven kansallispelimme maailmaan vasta-alkajalle ja kartuttaa kokeneemmankin lajiniilon pesäpallotietämystä.

Tule Helsingin Kirjamessuille Messukeskukseen (Messuaukio 1, 00520 Helsinki) perjantaina kuulemaan lisää kirjasta tekijältä itseltään ja esittämään visaisia kysymyksiä. Annukka Koskela signeeraa Pesis-kirjaa Otavan osastolla kello 12.15 ja saapuu haastateltavaksi Olohuoneeseen kello 12.30-13.

Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää pesäpallosta! Tule paikan päälle Otavamedian osastolle osoitteessa 6e40.

Aiheesta lisää

Helsingin Kirjamessut 26.-29.10.

”Tämä kirja on saanut alkunsa ihmettelystä”

Nemo Kustannuksen kotisivut

Verkossa Pesis-kirjaa myy esimerkiksi Adlibris