Valitse sivu

Tiikeri, Norsu, Klovni, Kuula, Maailman vahvin mies, Tirehtööri, Tiuhti ja Viuhti sekä monet muut värikkäät hahmot saattoi bongata Turun Kupittaalta viikonloppuna. Kaiken lisäksi he kaikki pelasivat pesäpalloa ja pitivät hauskaa. Kyseessä oli tietenkin valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus, joka järjestettiin sinivalkoisella teemalla Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Turnaukseen osallistui 37 joukkuetta eri puolilta Suomea.

– Järjestelyt onnistuivat mahtavasti ja joukkueet olivat ilmeisen tyytyväisiä niin peleihin kuin jälkipeleihinkin. Paremmuuksia ei mitattu, mutta kaikki kopit, läpilyönnit, onnistuneet näpäykset ja juoksut olivat onnistumisen mittareina, Mika Mikola Varsinais-Suomen Pesiksestä kertoo.

Ottelutulosten lisäksi valtakunnallisessa Lady-Pesis-turnauksessa jaetaan tyylipisteitä. Asupalkinnot voittivat tällä kertaa Kokkolan sirkusryhmä Ciriola ja Ahdottarien sotavoimat Merimaskusta.

Aiheesta lisää

Turnaustunnelmia ja ottelutulokset Varsinais-Suomen Pesiksen sivuilla

Lisätietoa harrastepesiksestä Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen Pesis Facebookissa