Valitse sivu

Jokaisella tulisi olla oikeus turvalliseen oloon ja ystävään. Silti kiusaaminen ja yksinäisyys koskettaa tälläkin hetkellä monia nuoria ja heidän lähipiiriään. Pahimmillaan vaikutukset seuraavat nuorta pitkälle aikuisuuteen.

#Lupapuuttua-kampanja rohkaisee kaikkia arjen sankaritekoon eli huomaamaan ja puuttumaan! Juuri sinun välittämiselläsi voi olla iso merkitys.

Suomen Pesäpalloliitto on mukana valtakunnallisessa #lupapuuttua-kampanjassa.

Tule mukaan, ole yhteiskunnan bond!

  • Lataa facebook-profiiliisi #lupapuuttua -kehys
  • Jaa sosiaalisen median päivitys hashtagilla #lupapuuttua
  • Haasta lähipiirisi mukaan

Lähetä myös oma lauseesi kiusatuille ja yksinäisille osoitukseksi välittämisestä osoitteeseen ohjaamo(ät)kerava.fi (mukaan toimijataho, oma nimi tai nimimerkki).

Katso lisätiedot osoitteesta https://www.tajuamut.fi

Tajua Mut! –toimintamalli

Tajua Mut! -toimintamalli auttaa huomaamaan syrjäytymisuhassa olevan nuoren ennen kuin ongelmat ovat päässeet kasaantumaan. Se on nopea ja helppo työkalu nuorten parissa toimivien ammattilaisten yhteistyön tiivistämiseen ja tiedonkulun parantamiseen. Kun huoli lapsesta tai nuoresta herää, saadaan tieto nopeasti eteenpäin ja päästään auttamaan häntä varhaisessa vaiheessa.

Tajua Mut! -toimintamallia voi käyttää kuka tahansa lasten ja nuorten kanssa toimiva ammattilainen julkiselta, yksityiseltä tai kolmannelta sektorilta. Tavoitteena on saada mukaan myös nuoret lähipiireineen.

Aiheesta lisää

#lupapuuttua -kampanja 4.-15.9.