Valitse sivu

– Me tehtiin tää! 11 yhteistä vuotta, seitsemän SM-mitalia kultaisista pronssisiin. On tässä tarvottu aikamoinen taival, joka päättyi suurella osalla ryhmää tänään SM-pronssiin! Voi meidän rakkaat tytöt, ylpeämpi ei voisi olla!

Näin fiilistellään Hyvinkään Tahkon Leidien Facebook-sivulla. Pauliina Harinen, Katri Koskela, Aino-Kaisa Laakso, Titta Siilin, Anni Tuomi sekä Lotta, Oona ja Tessa Vahvelainen jättivät haikeat jäähyväisensä juniorivuosille B-tyttöjen SM-pronssimitalien myötä, samoin kaudesta 2009 lähtien pelinjohtajistossa toiminut Markku Vahvelainen.

– Ja millä tavalla! Kausi huipentui uskomattomaan trilleriin B-tyttöjen ratkaisevassa pronssiottelussa, jonka voitto näytti jo valuvan hyvinkääläisten käsistä Pesäkarhuille Poriin. Pesäkarhut voitti avausjakson 2-8 ja karkasi toisella jaksolla Pinja Arbeliuksen pajatson tyhjennyksellä 1-4-johtoon. Tahkon Leidien kirivaihteen iskivät silmään Tessa Vahvelainen ja Pauliina Harinen. Supervuoron ratkaisun ja loppunumerot 2-1 (2-8, 8-6, 1-0) löi linjasta ykköspalkittu Anni Tuomi kotiuttamalla Tiia Wetterstrandin.

Kun Pesäkarhut pelasi naisten ykköspesiskauden päätösottelussa Hyvinkäällä, Tahko juhli nousuaan Superpesikseen. Tyttöjen Superpesiksen viimeisessä ottelussa varmistui Tahkon kolmas peräkkäinen B-tyttöjen SM-mitali, sekin pronssinen kahden aiemman vuoden tapaan.

B-tyttöjen SM-pronssia 2017: Hyvinkään Tahko

Pauliina Harinen, Ira Jokivalli, Katri Koskela, Kia Kähkönen, Aino-Kaisa Laakso, Ellinoora Peltonen, Liina-Lotta Rättö, Titta Siilin, Tuuli Toiviainen, Anni Tuomi, Lotta Vahvelainen, Oona Vahvelainen, Tessa Vahvelainen, Tiia Wetterstrand, Kiira Yrjänen. Iiro Haimi (pj), Markku Vahvelainen (2. pj).

Aiheesta lisää

Video: Tahkon Leidien pronssijuhlintaa

Video: Tahkon Leidien voitontanssi

Tahkon Leidit Facebookissa

Lipottarille B-tyttöjen mestaruus, Feralle hopeaa