Valitse sivu

Superpesiskausi käynnistyy Espanjan Fuengirolassa ensi keväänä. Tällä kertaa myös naisten avausottelu pelataan Aurinkorannikolla, kun Pesä Ysit Lappeenrannasta saa vastaansa Lapuan Virkiän lauantaina 21.4.2018. Miesten ottelussa kohtaavat Imatran Pallo-Veikot ja Vimpelin Veto sunnuntaina 22.4.2018.

Pesäpalloliiton markkinointijohtaja Jussi Pyysalo iloitsee kauteen otettavasta ”varaslähdöstä”, joka onnistui erinomaisesti viime keväänä ja tuo lajille näkyvyyttä ennen kotimaan sarja-avausta.

– Viime vuoden perusteella voi sanoa, että tämä on hyväksi koettu systeemi saada näkyvyyttä pari viikkoa ennen normaalin runkosarjarytmin alkamista. Olosuhteet Fuengirolassa ovat vähintäänkin riittävät ja tapahtuma sai vuosi sitten hyvin väkeä liikkeelle niin Suomesta kuin paikallisesti.

– Naisten Superpesiksen mukaantulo on hieno lisäys tapahtumaan. Toivottavasti saamme herätettyä samanlaisen kiinnostuksen kuin aiemmin. Tästä on syntymässä uudenlainen perinne kauden alkuun, Pyysalo hehkuttaa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seurojen, Fuengirolan kaupungin ja paikallisten aktiivien kanssa. Päävastuullinen järjestäjä on Imatran Pallo-Veikot ry, jonka urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää nostaa esiin paikallisten lämpimän vastaanoton yhtenä syynä paluulle Espanjaan.

– Viime kevään matka oli loistava kokemus. Suomalaisyhteisö otti meidät pesäpalloihmiset hienosti vastaan ja Fuengirolassa on aktiivisia tekijöitä, jotka auttavat meitä valtavasti. Juuri nämä asiat mahdollistavat tapahtuman jatkumisen. On mahtavaa lähteä avaamaan ulkomaille niin miesten kuin tällä kertaa myös naisten kausi, Valkeapää kertoo.

Tarkoista otteluiden alkamisajoista, oheistapahtumista ja irtolippujen myynnistä tiedotetaan myöhemmin erikseen. Osallistu superpesisavausta koskevaan keskusteluun sosiaalisessa mediassa hashtagilla #Fugepesis.

Räätälöidyt matkapaketit superpesiskauden avaukseen ovat jo myynnissä Saarikoski Travelsin kautta. Katso lisätiedot osoitteesta http://www.saarikoski.fi/fugepesis.

Aiheesta lisää

Näin avattiin kausi 2017 Fuengirolassa