Valitse sivu

Pattijoen Urheilijat Raahesta palasi Harmaakarhujen (45-vuotiaat miehet) Suomen mestariksi Alavudella pelatussa turnauksessa viikonloppuna. Hopeaa vei Iltatuulen Viesti Vantaalta. Pronssille ylsi paremman juoksueron turvin Alavuden Peli-Veikot, joka jätti viime vuoden mestarin Kempeleen Kirin ilman mitalia.

Raahe oli turnauksessa ylivoimainen ja voitti kaikki kolme otteluaan juoksuerolla 16-1. Jari Luoto kertasi turnauksen kulkua Pattijoen Urheilijoiden kotisivuilla.

– Välillä lainattiin pokaalia Kempeleessä, mut nyt otettiin se takaisin kotiin. Ulkopeli oli älyttömän hyvää, kun annettiin vain yksi juoksu kolmeen peliin. Eka peli oli tiukin, kun tehtiin vasta kolmannessa vuoroparissa juoksu. Yllättävän hyväkuntoisia miehiä kuitenkin, kun 45-vuotiaiden sarjassa pelattiin ja suurin osa porukasta oli kultaista 68-ikäluokkaa. Miehet pysyivät myös hyvin kasassa, vasta viimeisessä ottelussa tuli pieni loukkaantuminen.

Joukkueidensa parhaina palkittiin Petri Hautaviita (Alavus), Paavo Kallio (Vantaa), Hannu Mällinen (Kempele) ja Timo Lemponen (Raahe).

Ottelutulokset

Alavus-Raahe 0-4
Raahe-Vantaa 6-0
Kempele-Alavus 2-2
Vantaa-Kempele 6-1
Alavus-Vantaa 1-3
Raahe-Kempele 6-1

Sarjataulukko

Pattijoen Urheilijat, Raahe 6 (16-1)
Iltatuulen Viesti, Vantaa 4 (9-8)
Alavuden Peli-Veikot 1 (3-9)
Kempeleen Kiri 1 (4-14)

Pattijoen Urheilijoiden mestarijoukkue

Sami Ahola, Jyrki Borenius, Jukka Hannuniemi, Juha Karjaluoto, Jouni Korhonen, Tommi Laukka, Timo Lemponen, Jari Luoto, Jukka Nevalainen, Pasi Tiikkaja, Jari Tuohinto, Juha Virolainen. Harri Tegelberg (pj), Jari Keinänen (jj)

Aiheesta lisää

Pattijoen Urheilijoiden kotisivut