Valitse sivu

Imatran Pallo-Veikot on pestannut uudeksi myynti- ja markkinointipäällikökseen Mikko Pehkosen 1.1.2018 alkaen. Toimenkuvaan kuuluvat miesten superpesisjoukkueen oheistapahtumien myynti- ja markkinointehtävät sekä seuran viestintä. – Työni alkaa virallisesti vuodenvaihteessa, kun nykyinen työsopimukseni päättyy. Syksyn aikana otan kuitenkin osaa tulevaisuuden suunnitteluun ja perehdyn tausta-asioihin sekä ihmisiin mahdollisimman hyvin.

Pehkonen on aiemmin toiminut yli viisi vuotta viestintä-, markkinointi- ja myyntitehtävissä Liiga-SaiPa Oy:ssä. Nykyään Pehkonen työskentelee valtakunnallisessa liike- ja mainoslahjoja myyvässä yrityksessä markkinointitehtävissä sekä urheiluun erikoistuneena vapaana toimittajana.

– Olen todella ylpeä ja innostunut saadessani hypätä mukaan IPV:n uuteen nousuun. Jani (Valkeapää) on tehnyt viime vuodet loistavaa työtä seuran nostamisessa takaisin jaloilleen ja siitä syystä tähän kiihdyttävään junaan on niin helppo hypätä mukaan, Pehkonen sanoo.

– Kaiken kaikkiaan imatralaisessa urheilussa ja Imatralla muutenkin on hyvä tekemisen meininki, joka on jättänyt hyvän vaikutelman. Tuon tähän keitokseen nyt oman panokseni ja autan organisaatiota niin paljon kuin voin. Isoja suunnitelmia tulevaisuuteen on, enkä epäile hetkeäkään, etteikö IPV pystyisi seuraavia askeleita ottamaan niin urheilullisesti  kuin organisaationa, Pehkonen päättää.

Aiheesta lisää

Imatran Pallo-Veikot kotisivuillaan