Valitse sivu

Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti Juha Puhtimäki siirtyy Hyvinkäältä 2+1-mallisella sopimuksella Joensuun Mailan lautasen ääreen. Juonikas lukkari, kärkilyöntitilaston voittaja ja nelinkertainen Itä-Länsi-pelaaja on takonut 305 runkosarjan ottelussa tehot 33+129 lyötyä, 329 tuotua sekä 1589 kärkilyöntiä. Joensuun Mailan lukkarina kahdeksan edellistä kautta häärinyt Mika Väisänen lopetti uransa huipputasolla sunnuntain voitokkaaseen pronssiotteluun.

Puhtimäki kertoo avoimesti merkittävimmän syyn pelaajasiirtoon. Nälkä menestyä joukkueena ja voittaa mestaruus ohjaavat tässä vaiheessa uraa 32-vuotiaan pelaajan valintoja.

– Hyvinkäällä oli hyvät neljä vuotta ja siellä on loistava tulevaisuus. Olen aina halunnut voittaa joukkueena jotain. Itsellä ei ole tällä hetkellä taskussa kuin yksi SM-pronssi. Nälkä pikkupojasta asti on ollut voittaa Suomen mestaruus miehissä. Tämä uusi muutos mahdollistaa nyt tavoittelun siitä lähivuosina, Puhtimäki sanoo.

Puhtimäelle ostettiin ensimmäinen maila 1,5 vuoden iässä. Katso ja kuuntele videolta, miten ulkopelipaikka valikoitui F-poikien Itä-Lännessä Loimaalla 1994.

Aiheesta lisää

Tribuuttivideo Mika Väisäselle

Uutinen aiheesta Joensuun Mailan kotisivuilla

Hallitseva vuoden poikapesäpalloilija Hannes Pekkinen Joensuuhun

Lyöjäkuninkaita uusiin joukkueisiin

Itä-Länsi-pelaajille jatkosopimuksia

Naisten Superpesiksen pelaajasiirtoja