Valitse sivu

Etelä-Pohjanmaan Pesisklassikko -tapahtuma järjestettiin ensi kertaa Seinäjoen jalkapallostadionilla kesäkuussa. Saman illan miesten ja naisten superpesisottelut keräsivät lehtereille yhteensä yli 3700 katsojaa. – Pelaamme siellä ensi kesänäkin vähintään yhden ottelun, kertoo Koskenkorvan Urheilijoiden puheenjohtaja Jani Karvonen.

Seura tiedotti samalla nykytilanteestaan ja tulevaisuuden suunnitelmista.

– Pyrimme taittamaan ensi kauden tuloksen positiiviseksi rakentamalla joukkueen pienemmällä budjetilla, vahvistamalla organisaatiota palkkaamalla toiminnanjohtajan tai kehittämispäällikön sekä monipuolistamalla varainhankintaa. Myös junioripuolelle haemme uutta nostetta Ilmajoen ja Kurikan alueelle omana toimintana sekä lähialueen seurojen kanssa yhteistyössä. Olemme saaneet lisäksi seuraan avustusta osa-aikaisen henkilön palkkaamiseen kehittämään junioritoimintaamme, Karvonen totesi.

Aiheesta lisää

Koskenkorvan Urheilijoiden pesäpallojaoston kausi tappiollinen

Ville-Veikko Olli Koskenkorvalle