Valitse sivu

Jokioisten Koetus ja Sotkamon Jymyn kakkosjoukkue ovat varmistaneet nousunsa miesten Ykköspesikseen kaudelle 2018. Jokioinen pelasi viimeksi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2010 ja Sotkamo oli mukana kakkosjoukkueellaan Ykköspesiksessä 2012-13.

Molemmat nousukarsintojen otteluparit ratkesivat suoraan kahdessa ottelussa. Jokioinen sai kuitenkin tehdä täyden päivätyön kotikentällään Puijon Pesistä vastaan, sillä kuopiolaiset karkasivat ratkaisuottelun toisella jaksolla jo 0-6-johtoon Juho Keinäsen läpilyönnin siivittämänä. Loppunumerot kirjattiin silti kotijoukkueelle 2-0 (6-2, 8-6) vahvan kirin ansiosta.

Sotkamon kakkosjoukkue jätti ykköspesiskarsinnassa Veteli Pesiksen vaille mahdollisuuksia.

Aiheesta lisää

Jokioisten Koetus kotisivuillaan

Sotkamon Jymy-Pesiksen voittotunnelmia Facebookissa