Valitse sivu

Miesten pesäpallon Suomen mestaruus on ensi kertaa katkolla Sotkamon Hiukassa lauantaina, kun puolustava mestari Vimpelin Veto johtaa paras viidestä -loppuottelusarjaa voitoin 2-1. Tarvittaessa ratkaisu siirtyy sunnuntaiksi Vimpelin Saarikentälle taatusti sähköiseen viidenteen kohtaamiseen. Molemmat viikonlopun ottelut alkavat kello 14.

Vimpelin Veto järjestää ainakin kaksi fanibussia Sotkamoon lauantaiksi. Toinen kulkee reittiä Vimpeli-Räyrinki-Halsua-Reisjärvi-Haapajärvi-Kärsämäki ja toinen reittiä Vimpeli-Veteli-Kaustinen-Toholampi-Sievi-Nivala-Kärsämäki. Samoin Sotkamon Jymyn linja-autot kulkevat Sotkamosta Vimpeliin mahdolliseen viidenteen otteluun sunnuntaina.

Muista hankkia loppuotteluiden pääsyliput etukäteen. Lauantain neljännen ottelun liput ovat myynnissä Jymykaupassa tästä linkistä. Pudotuspeliotteluissa sisäänpääsyyn oikeuttavilla vapaakorteilla pääsee sisään, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty.

Ruutu+ näyttää suorina lähetyksinä kaikki miesten loppuottelut selostajana Anssi Ritari, toimittajana Sebastian Waheeb sekä asiantuntijoina Risto Ojanperä ja Antti Tokkari. Suorat selostukset tarjoilee Yle Puhe. Selostajana on äänessä Johannes Oikarinen, toimittajana välittää tunnelmia paikan päältä Teemu Tammilehto.

Aiheesta lisää

Ilmoittautumiset Vimpelin Vedon fanimatkalle Sotkamoon lauantaina

Ilmoittautumiset Sotkamon Jymyn fanimatkalle Vimpeliin sunnuntaina

Ruutu+: Sotkamon Jymy vs. Vimpelin Veto lauantaina kello 13.45

Yle Puhe: Miesten Superpesiksen neljäs loppuottelu