Valitse sivu

Loppuottelusarjaan valmistautuva Vimpelin Vedon kapteeni Henri Puputti on saavuttanut 2500 pisteen rajan ja noussut kuuden tähden pelaajaksi miesten pesispörssissä. Saavutus on varma, sillä Puputin 2499 pisteen päälle lasketaan SM-kultamitalista 25 tai SM-hopeamitalista 20 pesispörssipistettä.

Kankaanpään Mailan kasvatilla on huipentumassa yhdeksäs kausi Vimpelissä. Niistä kaksi on päättynyt mestaruuteen ja jokainen SM-mitaliin.

Puputti on etenijäkuningas kaudelta 2006, kaksinkertainen tehotilaston voittaja ja kolminkertainen kärkilyöntitilaston voittaja. 13 Itä-Lännen tähtipelaaja palkittiin vuoden pesäpalloilijana 2010.

Puputti on kautta aikain kuudes pelaaja, joka saavuttaa 2500 pisteen rajan miesten pesispörssissä. Tilastoa johtaa ylivoimaisesti Sotkamon Jymyn Toni Kohonen, jolla on pisteitä 3266,3 ennen jo varmistunutta SM-mitalia.