Valitse sivu

Naisten Superpesiksen välierissä Pori ja Kempele pääsevät haastajina horjuttamaan runkosarjan kärkikaksikkoa

Mestari vaihtuu

Naisten superpesiksen pudotuspelit ovat tarjonneet jo puolivälierävaiheessa mielenkiintoista seurattavaa. Kirittärien putoaminen tietää sitä, että mestari vaihtuu ja loppuottelúun saadaan uutta väriä, koska Manse PP Edustus ja Kempeleen Kiri eivät ole kokeneet historian saatossa loppuottelun tunnelmaa. Nyt on varmaa, että toinen joukkueista sen kokee.

Tampere-Kempele, jatkuuko Kempeleen menestys?

Ennakkoasetelmissa Tampere on selvä suosikki, mutta Kempeleen Kiri osoitti puolivälierissä sen, että näillä asetelmilla ei ole mitään merkitystä. Jatkuuko Kempeleen loistava syyskausi edelleen, jää nähtäväksi. Runkosarjassa Tampere voitti keskinäisitä otteluista kaksi ja Kempele yhden.

Lapua-Pori, Puiston ja Mantereen onnistuminen avainasemassa

Pesäkarhut haastaa tosissaan Lapuan Susanna Puiston ja Aino-Kaisa Mantere hyvän lyöntivireen turvin. Lapualla on tosin sarjan vaarallisin tykki, Janette Lepistö. Lepistön tehojen nollaamisessa on Porin mahdollisuus. Runkosarjassa Lapua voitti kaikki kolme ottelua lukemin 1-0.

Välierien otteluohjelma:

https://www.pesis.fi/superpesis/naiset/sarjaohjelma/